Cirkus Näsström

Mamma brukar kalla våran familj för cirkus Näsström ibland.

Pappa är en elektriker med tycke för Riesen och svensk film. Han hatar svensk hiphop, "det är ju som taggtråd i öronen!". Av pappa har jag ärvt hans bruna skinn och skjutintresset.

Mamma är en bröllopsfotograf med tycke för böcker med konstiga namn och att somna på spikmattan. Hon hatar radion. Av mamma har jag ärvt fotogenerna och att jag lyfter vänstra delan av min överläpp när jag lyfter något tungt.

Lina är en liten 14årig skummis med tycke för nya kreativa ord och kall plättsmet. Hon hatar mina danssteg. Av henne har jag inte ärvt någonting. Det vi har gemensamt är att vi är envisa och älskar riskakor. LINAS BLOGG

Kim är en 11 år äldre-än-mig optiker med tycke för sina olika infall som han får (om han får för sig att han ska börja golfa eller måla pyttesmå stålgubbar eller köpa en iPhone 4 och spela spel på den en hel dag eller göra en gigantisk papplampa så skaffar han all utrustning som finns och gör det). Han hatar när man smsar när man ser film och han ÄLSKAR skinnet på mjölken. Det vi har gemensamt är att vi tittar oss båda två alldeles för mycket i spegeln och ogillar starkt att förlora.

Sanna är en glad tjej med tycke för kex och äventyr. Jag är oftast på det du föreslår. Jag hatar tråkiga människor och att jag är så kass på att härma.

CHECKA MIN FAMILJ:

Bilderna är tagna den 15 oktober 2009
2010-11-27 @ 09:44:00 Permalink Everyday stuff Kommentarer (1) Trackbacks ()


Insnöad flicka

Busschaffisen skrattade åt mig när jag äntrade bussen imorse. Han tyckte att min snöiga uppsyn på en igensnöad busshållplats var underhållande. Sedan skrattade Emil när jag berättade att jag forsovit mig varje dag hela veckan och just idag vaknat en kvart före bussen gick. Adam skrattade åt mig när jag sa mitt resultat på spanskaprovet och klassen skrattade åt min vackra presentation av Svetlana (Svettis), en rysk brottare med tansproblem. Idag har skratten flödat.

Hört i vårat klassrum under datakunskapen:
- Asså jag behöver kissa jättemycket! Fast jag vet inte vars en toa är. Och jag vill inte gå för då hamnar jag efter i Facebookandet.Denna blomma är djupt begraven UNDER VITT FLORSOCKER. ut å smaka

2010-11-26 @ 15:06:13 Permalink Everyday stuff Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tänk positivt

Jag är så less på facebook, jag hatar denhär sega fyrkantiga saken som farmor skulle kalla dator som gör att jag inte kan göra lpl:en, jag har müslismulor i hela sängen (det enda mumsiga vi har i hela huuuset) och det är kallt utanför mina långkallingar. MEN ÄHWATTEFAK! He är ju snart jul! Har börjat pilla på en Topsifylista med en massa juligt på. Julmusik för mig är Peter Jöback i egen hög person. OH HOLY NIGHT

Sötaste mattelärarn Kerstin kom idag och viskade: Vad bra du var på provet! Jag ska egentligen inte säga något men det gick riktigt bra för dig.

Jag erkänner, jag gillar matte.

2010-11-25 @ 21:03:02 Permalink Everyday stuff Kommentarer (2) Trackbacks ()


FREDAGSMUS

I fredags pågick detta i min lilla stuga. Kakor, musik, nostalgi, skoterarrivals, kittliga människor, slagmål, spel och avklätt folk. OCH IMORRN ÄR DET FREDAG IGEN!

Dagens citat: Enda gången jag har sömnproblem är när jag tänker på skotern. Om den mår dåligt mår jag dåligt. Skotern är mitt liv.^Mina cookies gick hem^Gosigt^Ännu gosigare^Bara för att emil posar ;)^Smile to the camera^SKAKE IT! hahahhhahahahahahahaha asså emil

^GuyloveHögen

2010-11-25 @ 20:49:00 Permalink Everyday stuff Kommentarer (3) Trackbacks ()


Babyboom

Här har ni en liten mindre atombomb av vad jag har att komma hem till varje dag. ;)
Förbered dig på att awww:a
^Kaos


MYS!
2010-11-25 @ 19:22:29 Permalink Everyday stuff Kommentarer (2) Trackbacks ()


Sanna med sax och rakapparat

Klippte pappa igår! Så med nyinköpt rakapparat gav jag mig på snåljåpens kalufs i vår hemmabyggda frisersalong i köket. Sköt undan bordet, föste bort mattan, placerade pappa på en stol i mitten insvepet i ett rött lakan och ställde upp en spegel mot kylskåpet. Sedan sprutade det hår åt alla håll. Eftersom det var första gången någon låtit mig komma nära sin frilla med ett vasst föremål så styrde han mig med korta tyglar. "Nej! Nu håller du kammen helt konstigt! Så där håller inte frissan." Han sa att det skulle ta en halvtimme, men det tog en och en halv. Jag ville inte sluta förän han var nöjd. För annars skulle jag aldrig få klippa igen.

Det sista jag skulle få göra var att trimma hans massiva ögonbryn. Och vad händer? Jo rakapparaten var nervriden på en millimeter och min handrörelse blir lite för stark och mittendelen av hans högra bryn försvinner. Bara poff. Hhehehehe höll på att dö... Vi får se om det blir någon fler gång.^Lite smånervös och lite smålurvig FÖRE

 

^Nyklippt och finfrissad EFTER (bilden är tagen just före ögonbrynet rök)

Känner mig mäkta stolt ändå!
2010-11-23 @ 18:24:31 Permalink Everyday stuff Kommentarer (0) Trackbacks ()


En full Linnéa

Eh Yo Sean Kingston! Chillar med dillen i bibblan med Frida, Ida och Agnes. Vi diskuterar sovmornar och gamla minnen. Jag kan stolt meddela att jag klev upp tidigare idag för att springa en kvart på våran nya Crosstrainer. Gluttade lite smått på vakna med The Voice och Mtv. Jobbigt men det känns skitbra, bäst är det ju att träna före frukost var det nån som sa. Fett najs.

Dagens citat: Alltså varför kan inte killar bli gravida??

Har gjort det till min personliga uppgift att få Gustav att förstå att han är omtyckt. Smsar en massa snälla saker till honom men får ingen respons. Igår skrev jag till pajken "Fan vad fin du är Gustav ♥" och då fick jag till svar "Who gives a shit?". Fucking knäpp. Har en anteckning i väntläge på mobben där det står TERRA GUSTAV för att skicka snälla saker dåochdå. Men det beror på att han vet om att han är bra och fin ändå bryr han sig inte när vi hans vänner talar om det för honom. Tydligen så skulle ha inte bry sig om vi sa att han är ful heller, bara för att han vet att vi inte skulle säga det. 

2010-11-23 @ 13:04:49 Permalink Everyday stuff Kommentarer (1) Trackbacks ()


Skogen

          
                                                    
                                                                                 Ph: Lina

2010-11-23 @ 12:29:00 Permalink Everyday stuff Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hårigtleende

oldstyle
2010-11-22 @ 12:00:00 Permalink Everyday stuff Kommentarer (1) Trackbacks ()


Mörk håla

Jag har ingen dator i huset för att mamma har tagit stationära på jobbet för att inte jobba över så det förklarar en hel del. Snattar syrrans ibland men det är bara ibland hon tillåter mig att lägga mina målade naglar på tangentbordet.Ph: Jag
2010-11-21 @ 12:39:00 Permalink Everyday stuff Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lurigt

Ikväll, den 20 november 2010, har jag inte gjort ett skit. Försökte få tag på lite folk för att ha någon att leka med barbie med min tyvärr så har jag chillat med mina föräldrar istället. Funderar allvarligt att anta adams förslag om nakenbad i snön bara för att rädda kvällen.

Idag var jag i stan med halva familjen och min käre bror lyckades flörta till sig en 150 kronors rabatt på hörlurar. Tror jag ska önska mig ett par rosa elr gröna av tomten.

Dagens citat:
- Jag råkade cutta mig på båda knäna..
- Varför?
- The evil rakhyvel..Dessa är hela sluttttt

2010-11-21 @ 01:02:29 Permalink Everyday stuff Kommentarer (0) Trackbacks ()


HumlemusikKlicka på min fina modellinsekten och lyssna på samma sak som jag :)
2010-11-21 @ 00:44:03 Permalink Everyday stuff Kommentarer (0) Trackbacks ()


Summerflashback

Jag och Lina skulle bara ta lillekan och transportera oss någonstans via vattnet som omringar vår tomt när den var full med vatten. Så jag gick i och skulle ösa när den flippade och jag blev också en vattenvarelse.^Smiid^Poserar stolt^Signerade den slickvänliga bottenvåningen^Vada upp till låren är gosigtJust walking my dog
2010-11-21 @ 00:26:18 Permalink Everyday stuff Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag älskar mina vänner

Har så himla många fina vänner, nya och gamla och jag är kär i dom allihop. Lina säger att jag alltid pratar om mina kompisar och det är nog sant. Hon säger också att jag har börjat prata MER också. Det kan jag tänka mig stämmer för att om man vill få en syl i vädret i min klass så måste man kunna hantera käften. Jag kan prata en hel middag oavbrutet om något ruligt som hände på skolan. Jag kan verkligen få en sak som är minimal att bli hur stor som helst, det har jag ärvt av pappa.

Jag tycker om alla mina vänner. Även dom jag inte känner. Stora som små, flickor som pojkar, skäggiga som nyrakade. ♥

2010-11-20 @ 17:53:56 Permalink Everyday stuff Kommentarer (1) Trackbacks ()


Lila tråd

Myser med mamma och en avokado med italiensk salladskrydda framför "ung & bortskämd". Jag känner att jag skulle bli så sjukt jävla galen av att bo med dom där grisarna som smiter och ljuger.
Jag är pedantisk i huvudet men lätt slarvig med saker. Tar gärna befälet och styr upp. Dessutom om ingen lyssnar (som människorna i detta program) flippar jag. Det har hänt flera gånger att folk har sagt smått negativa saker som jaha, okej mamma men också du kommer bli en bra mamma Sanna.

Dagens citat:
- Hej! Är du hemma Sanna?
- Nej pappa. Du ringer hemifrån.Mönster och rutor I FOTBOLLSNÄT ♥
2010-11-15 @ 21:36:00 Permalink Everyday stuff Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kattvalpar

1 vecka och 1 dag, öppnade ögonen idag. Dom ser rätt groggy ut allihop. Sessan födde fem stycken pipande saker förra lördan. En helvit, två vita med prickar på huvudena, en silverorange och en svart med vita tassar och vitt läppstift. ♥
2010-11-14 @ 16:40:11 Permalink Everyday stuff Kommentarer (4) Trackbacks ()


Glajjmännsika

2010-11-13 @ 20:02:14 Permalink Everyday stuff Kommentarer (2) Trackbacks ()


Frost i Berschan

JAG HAR FÅTT MINA GLAJJOR OCH JAG ÄLSKAR DOM. Ska utveckla min lycka vid annat tillfälle
Känns som att skruva på en närbildslins, fast det är det som är långt bort som blir skarpt..

Ph: Jag
2010-11-09 @ 21:46:00 Permalink Everyday stuff Kommentarer (0) Trackbacks ()


Halkigt golv?

I fredags skedde färden mot Bureå och senare Yttervik. Där var det partaj och det var verkligen skitskoj. Dansade hela kvällen, åt chips och spelade kort. Folk hade sex på toan (tror jag iaf) och vi fick lära oss några nya moves. Ohyeah.
Fick faktiskt nytta av mina små bugg-sväng-omer med pappa i köket när en kille frågade om jag kunde bugga. Skitroligt och vi skrek tillsammans till Björn Rosenström.

Citat från kvällen:

- Rör ingenting!
- Jag rör ALLT!

- Ta på mina bröst och säg att jag är din!

- Jag vet inte vad jag heter men jag vann!

- Hur många fingrar håller jag upp?
- Tillräckligt för att göra en high five!!Någon hade en penna, här är mina fina ord

2010-11-08 @ 21:07:00 Permalink Everyday stuff Kommentarer (0) Trackbacks ()


Min norrländska Halloween

I lördags var jag i Norrbotten hos mammas så kallade släktingar. Busade med småkusinerna och klädde ut oss. Följde med dom minsta ut på en runda bus eller godis, eller som viktor sa; Bus eller godis eller sprutar jag ketchup i ansiktet på dig! En kvinna skulle han kasta senapsballonger på också.. Dom är båda typ en och tio så jag stod och hukade mig bakanför dom där i bakgrunden. Vi kom på en teknik, att hälla allt godis vi fick i en annan korg så det såg ut som att vi inte fått nått när vi knackade på. Funkade finfint, fick säkert ett halvkilo. OCH en dubbeldajm!
Sen blev det knas och glas och skratt och foto och sexualundervisning (jag ska fan bli sexolog!) och skräckfilm, såg House of Wax och Shutter och Harry Potter.. ;) Somnade till Snapes sköna stämma.

Lördagens citat:
- Asså jag älskar ditt hår! Stylar du det?
- Nee, jag brukar klia mig ibland..^Viktor i sin självlysnade skelettdräkt och min fader i långt lockigt hår^Vår skräckinjagande efterrätt^Kusiner och kusins kusin^JULIA FÖRE!^EFTER! Förvildad och klar!^SANNA FÖRE!^EFTER! Den flyende araben^Jessica omvandlades till skallig bonnfru^Syskonen Backman. Jess blev tydligen utskrattad i varje dörröppning

^Jag förstår varför^Gruppbild! Fr. v. en clown, en pimp, en gammal bonnfru, en arab, en indian, en hippie och en het individ med kjol och mjukisbyxor^Ska jag börja spara till det där skägget?^Vårt gratissnacks! Fast jag har godislöfte..Nu börjar det spåraDE:^HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH oj. jag dog

^Finaste jocke som skriver såhär i sin logg:

sanna är bäst i världen, hon är gudinnan i universum, bäst bäst bäst!!!^Lööööv under häxhår^Upp upp och iväg frillan^Simon och hans tunga fick vara med på min blogg. Grattis!^HAHAhahHAHAH Edvin myste med min haka^Redd pajkAvslutar med en gulli tvilling
2010-11-08 @ 19:53:22 Permalink Everyday stuff Kommentarer (0) Trackbacks ()


Brinkenbullar

Lekte med mina goa vänner (när vi gjorde videon!) och här är bilderna från kvällen. Adam bjöd på bullar och mjölk. Sen kom adams pappsi hem och sa att mjölken som vi druckit upp skulle dom ha gjort plättar på. Så det var lite pinsamt.^Myspys


^Gustav gillar blixten


^Adams bullposa

2010-11-08 @ 18:03:58 Permalink Everyday stuff Kommentarer (0) Trackbacks ()


Busstur med hon från samma mage

 

^Korvfinger!


 

Nu är flicksnärtan i Piteå, vi hade vårt lilla roliga

2010-11-05 @ 20:30:00 Permalink Everyday stuff Kommentarer (0) Trackbacks ()


LAJ (Linnéa, Agnes och Julia) lajbans

Halkade in på ett bananskal på tjejmys i stan. Träffades på Hemmakväll och hyrde tre filmer på raketfart, blev distraherad och tappade luftmadrassen inne bland godiset och åkte "glögg"bil hem till Linnéa.

Vi lekte som små jag och Linnéa, jag bodde på Södergatan fram till ettan. Så jag hade mina teorier om hennes hus men det visade sig vara helt fel.

Babblade, spelade gitarr, sjöng (jag blev helt rörd av Agnes och Julia..!), åt och myste. Spydde komplimanger på varann och töntade gamla skolkataloger. Glutta:

 

^Hon kämpade länge med att stämma den här ostämbara grunkan 

^Lös skalle?!

 

 

^Det gick lite hett till...

 

 

^God morgon. Hitta tre personer på den här bilden!


 

^Traskade till stan

 

2010-11-05 @ 18:11:45 Permalink Everyday stuff Kommentarer (1) Trackbacks ()


Hej jag är med Adam och Gustav

Dagens citat:
- Du har aldrig pengar på mobilen!
- Men det är för att dom har tagit slut..Såhär gör vi när vi bakar sockerkaka. Improvisationen från min sida är adorable. Vem tycker ni vann?

Efter vi hade spelat in den här underbara filmen gräddade vi halva satsen och åt den andra ur bunken. Gött.
2010-11-04 @ 23:44:11 Permalink Everyday stuff Kommentarer (3) Trackbacks ()


Kall sadel

Händelserik dag. Vaknade upp hos Moa och åt upp hennes rostat-bröd-kanter, tog bussen med Sofie som sa att det var ett smart drag att ha syskon i andra länder och traskade hem från dammen, dansandes till mina lurar. Höll på att bli påkörd av en galen gubbe på inlines när jag vrålade på i min påtrodda ensamhet till "Man Must Dance - Johnossi". ← Elina kom gåendes från skogen för att besöka mig och det hela slutade med en massa foto, film och mys.
SEN KOM PAPPA HEM MED KATALOGEN!! Skrek och sprang omkring. Alltså all lycka som finns laddad i den där lilla inbundna boken... Ni fattar inte. Hehe men jag tror att jag har längtat så länge. ;) Ringde Katta och skrek lite till.
Sen kom Katta. Har så ont i ryggen nu efter att ha suttit lutad över Ks knä i några timmar. Elina lämnade oss och vi gick in och såg lite Desperata Husfruar och åt morötter och dipp.
När kvällen led mot sitt slut beslutade vi oss för att kolla bussar för henne hem. Men nej, den sista hade gått och nästa gick 05.25. Istället för att väcka sin fader beslutade sig jäntan för att låna en cykel och trampa hem. Jeg tillät det inte och hon gick med på att sova över. Men sen ändrade hon sig och stack. Kvart i 12 på natten. Konstiga flicka.Tänk om kedjan hoppar... ;)
2010-11-03 @ 00:21:27 Permalink Everyday stuff Kommentarer (2) Trackbacks ()


RSS 2.0