Mååhohohooh

MITT JÄVLA MOBILFAN FUNKAR ICKE..... :O:O:O hata teknik
2010-09-25 @ 16:17:22 Permalink Everyday stuff Kommentarer (2) Trackbacks ()


Gårdagen

Jag och Elina simmade hela 20 länder, blev tagen på bar gärning när jag stog och höll mig på pattarna en längre period (när Elina knöt min bikini) och bastade länge.

Mötte upp Moa och åt på Subway. Samlade på oss gratisgodis och intog sedan biosalongen för att glutta på "I rymden finns inga känslor". Den var verkligen jättebra! Känns nästan som jag har ett annat perspektiv på allt nu.. Sen blev det knalla omkring på Frikvällen i Skellefteå stad och bara mysa med Mois.
Ville till Kallholmen för att bara se, men det blev inge av.

Sedan blev det bögfilmen "I Love You Philip Morris" med syskonen och en skål popcorn. Knastrigt

2010-09-25 @ 16:16:12 Permalink Everyday stuff Kommentarer (0) Trackbacks ()


Klave

Smuttar på en stor kopp choklad på mammas jobb. Muggen rymmer två tryck från maskinen och jag är glad. Väntar på att Elina ska sluta så att vi kan fara iväg till Edda och simma. Hon ringde mig just när jag skulle gå till bussen imorse och frågade om det blev nåt. Såklart hade jag glömt det så medans jag letade bikinin hörde jag bussen köra förbi. Nice. Men en skjuts till skolan är ingenting man inte kan flörta sig till.

Brandlarmet gick idag igen men ingen mattant kom till skada denna gången heller för att dom ångrade sig snabbt i högtalarna. På idrotten märkte jag att mina reflexer funkar finfint. Bara man koncentrerar sig så. Jag har inte dom där hoppa-upp-och-skrika-när-någon-rör-i-mig-rycken (när det händer är jag oftast helt lugn) utan jag har reflexer när dom behövs. Om någon skulle komma bakanför mig med en blodig yxa och en monokel skulle jag reagera. Förhoppningsvis.

Nä, nu ska jag gå och fylla på min kopp. :D
2010-09-24 @ 13:24:57 Permalink Everyday stuff Kommentarer (1) Trackbacks ()


NICE

Tycker om allt och inget. Känner humöret svänga ytterst kraftigt.

- Sanna du blir deprimerad när du inte tränar, elr hur?

Sant. Väldigt sant. Har tränat hela mitt liv och nu när jag är skadad kan inte göra något utan att det gör så jävla ont. Blir depp av att inte ha något att göra. Och då börjar jag äta mängder. Jag äter Mariekex det första och sista jag gör varje dag. När det verkligen inte händer något går jag och öppnar kylen.
Jag är inte en såndär som slutar äta när jag blir depp, jag börjar äta. Även om det för det mesta är bra saker så känns det ändå fel att trycka hela tiden.

Jag tror jag tänker för mkt. Höstdepp härborta? Jag brukar göra som Moa←, sätta på hög musik och sjunga högt som attan.

Här är min måbralista
FEELS NICE DUDE!
2010-09-23 @ 20:03:41 Permalink Everyday stuff Kommentarer (1) Trackbacks ()


HöstPh: Frida

2010-09-23 @ 14:39:38 Permalink Everyday stuff Kommentarer (3) Trackbacks ()


Paraflax

Det regnar, jag taggar lördag och töntar OneRepublic. Josefin som gårdagen tillbringades med har fått mig att lyssna på en massa ny musik, utan att hon har gjort något för att det ska ske. Hennes Topsifylista är nämligen den enda som jag har subscribat. När jag blir less på mina truddelutter kikar jag i hennes. Nu blire Idol!Ph: Jag
2010-09-21 @ 20:03:23 Permalink Everyday stuff Kommentarer (0) Trackbacks ()


PowerWhatTheFuck

Jobbar (jobbade) med min vackra presentation och PP laggar så jag orkar verkligen inte. Vuoggatjålme får vänta, jag måste andas.

 

2010-09-20 @ 15:30:39 Permalink Everyday stuff Kommentarer (1) Trackbacks ()


Avslappning

Har just haft LPL-kursen och avslappningsövningar, vi kom in i afla-tillstånd allihopa. Det innebär att kroppen är avspänd men ändå väldigt koncentrerad. Nu har vi hål för att idrottslärarn är och fjällvandrar. Fett najws för nu ska vi ha designlan i bibblan. :D

2010-09-20 @ 09:51:44 Permalink Everyday stuff Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kampen om bollen

Ska bara låsa dörren och rulla iväg till Innervik för att avgöra en sista knattematch för säsongen. Hur kul som helst och pengarna är välbehövda MED TANKE PÅ ATT JAG SKA TILL STHLM FÖRSTA OKTOBER!!!!
Sen bli det skynda till hamn för att se damernas sista match och skrika halsen av mig. Micke frågade om jag ville spela men det kändes för riskabelt. :( Efter den blir det middag och Bertmataton hos MOA! ♥

2010-09-19 @ 14:29:57 Permalink Everyday stuff Kommentarer (2) Trackbacks ()


Jordens varelser på burkPh: Jag, Red: Lina
2010-09-19 @ 13:05:55 Permalink Everyday stuff Kommentarer (0) Trackbacks ()


Purple rainPh: Jag
2010-09-18 @ 23:47:29 Permalink Everyday stuff Kommentarer (1) Trackbacks ()


Byggan

Nu så blev det kvällen. Och den kvällen som har inträffat ska spenderas hos Adam och hans egon. Cykel dit och cykel hem, kamera dit och kamera hem, adams mössa dit och ingens mössa hem. Har ingen aning om vad han har planerat men det blir intressant att ta reda på.
2010-09-18 @ 16:34:31 Permalink Everyday stuff Kommentarer (1) Trackbacks ()


Grön såpa

Har städat i två timmar nu. Mamma satte upp lappar med saker som skulle göras och sedan var det bara att ta en och göra det. Det var saker som man gör så sällan men som blir så bra.
Måste erkänna att jag tycker om att städa ibland. Man hittar alltid så mkt man trodde man hade glömt. :D

^Krokigt finger^Pappas nya bästaste vän, bästis! Knaprigt....
2010-09-18 @ 16:22:55 Permalink Everyday stuff Kommentarer (0) Trackbacks ()


Spilld cola och fulla japaner

Åt flott middag igårkväll på Johanna i Parken med hela familjen. Jag beställde spenat- och svampfylld collinni (??) till varmrätt och en hjotron- och vanilj muffin med chokladglass till efterrätt. Otroligt gott! Lina tippade ut sin dricka över hela golvet och i bordet brevid pågick det en affärsmiddag mellan några tysta svenskar och några försiktiga japaner med tolkar. Men efter några glas var stämningen vid det bordet lite gladare.
Först hade jag tänkt beställa "alkoholfritt vin" men det fick jag inte för mamma.
- Du kommer inte tycka om det!

Gårdagens citat:
Har pingviner knän?

2010-09-18 @ 12:21:22 Permalink Everyday stuff Kommentarer (1) Trackbacks ()


Mmm Mmm Mmm

Sitter med vårt kassa headset och sjunger med i låtarna så högt jag kan. Rätt ruligt för då kan jag höra mig själv i micken. :)
Ikväll ska vi familjen till Statt och käka en riktig brakmiddag och sen blir det myspys i min lilla stuga. :D Vi ska INTE dricka flytande socker och vi ska INTE äta kladdig kladdkaka. Elr..?

Citat från igår:
- Det smakade som en kladdkaka undan några ingredienser!
- Eeh, hur går det ihop?

Märker att det har blivit mkt kattbilder på min blogg på sistone, MEN HON ÄR JU SÅ GULLI
2010-09-17 @ 15:14:38 Permalink Kittens Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hej jag gick hem från bussen

Är blöt. Men skolan idag var chill, slutade 12. Röstade på skolvalet idag, och jag röstade på Piratpartiet. Gjorde ett valtest igår och tydligen håller jag med dom. Brandlarmet gick även idag. Hade engelska när skolans ytterst töntiga larmsignal gick igång. Traskade lugnt ut och hade ingen aning om vart vi skulle. Men det var falskt alarm så alla mattanter överlevde.
När bussen släppte av mig regnade det TVÅKILOS droppar i hela Bergsbyn. :O Kolla: jag har gått 100 m!

2010-09-17 @ 14:45:21 Permalink Everyday stuff Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mina presenterrrrrrrrrrrr

Några av mina fina gåvor jag fick i lördags! Kärlek ♥^← fick jag av Moa och Lina! → fick jag av Julia! :DNytt favvohalsband? Fick apsnygg nyckelikedja av Becka
2010-09-16 @ 19:40:19 Permalink Everyday stuff Kommentarer (2) Trackbacks ()


Fullt minneskort

Man kan inte annat än att tycka om min klass! Idag fick vi ledigt hela dagen och då for vi till Kyrkholmen och fikade, tog en massa kort, spelade kubb och brännboll. Sammanhållningen ökade hela tiden och jag har nu. på riktigt, märkt hur mysiga tjejer jag har i klassen!
2010-09-16 @ 19:34:00 Permalink Everyday stuff Kommentarer (1) Trackbacks ()


Knark på tub och fuckad träning

Har varit till massörn och han sa att det mest troligt INTE var menisken, och då tändes mina hopp. Elina såg mig i tisdags på plan och frågade ut mig igår:

- Hej Sanna. Hade inte du fotbollsförbud???!
- Ehh joo egentligen.
- Okej, för jag såg någon som var väldigt lik dig på damernas träning igår. Det såg ut som du och sprang som du.

Han frågade när jag hade nästa träning och att jag skulle prova. Men trots hårdtejpat knä och knästöd gick träningen åt h-vete. Kanske är det jag som har höga krav på mig själv eller så är det min inställning. Vågade inte stödja fullt på knät och det gjorde att jag inte kunde prestera. Blir bara deprimerad.

2010-09-16 @ 11:21:02 Permalink Everyday stuff Kommentarer (2) Trackbacks ()


Regnigt barn

Hennes match blev inställd men hon for ändå ut och spelade fotboll i spöregnet.
FÖRE:EFTER:

Hennes kedja hoppade vid Innervik dessutom ;)
2010-09-15 @ 22:41:01 Permalink Everyday stuff Kommentarer (0) Trackbacks ()


A little catfight

Bevittnade en slgsmål idag på gräsmattan^En del straffar Gud direkt när man försöker attackera sin mamma
2010-09-14 @ 22:09:30 Permalink Kittens Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bra Sanna!

Har första matteprovet i matte a imorrn och jag har ingen mattebok. Men det löste sig för Frida har lovat att jag ska få låna hennes ett tag. :) Har gjort samma misstag på lektionen, varför ska det vara så svårt att ta rätt?

2010-09-14 @ 16:01:54 Permalink Everyday stuff Kommentarer (0) Trackbacks ()


Min födelsedagsfest

Alltså jag är så jävla glad! Lördagen blev succé! Mådde hur bra som helst hela kvällen och jag kände mig verkligen omtyckt. :D
Körde en femkamp där grenarna bestod av stafettkubb, rodd-på-älven-runt-två-plastankor-med-förbundna-ögon, toapapperslit, gummiband-under-näsan och knyta-en-sko-med-varsin-hand. Mitt lag bestog av Julia N och Albin och vi döpte oss till Dr. Snuggles (som pappa inte kunde uttala). Vi blev iaf fyra av fem lag. ;)
Fikade en massa hembakat och dom skrev aproliga kontaktannonser på sina servetter till mig.
Presenterna var awesome och resten av kvällen var asmysig! :D Dom sista åkte hem där runt kvart över fyra.

Tack allihopa! :D
2010-09-14 @ 15:54:04 Permalink Everyday stuff Kommentarer (2) Trackbacks ()


Långt till Lövånger

Oj nu har ni missat mkt, i fredags var jag iaf i Lövånger och chillade runt med gamla kompisar. Ljög för busschafförn och åt nudlar i mängder. Vi tog igen förlorad tid och det blev mkt snack, skratt, kast och cykling med bajsande hund. For till MINGOS deras fritidsgård där det var disco och shakade lite. Men medelåldern var så låg så ja. Sprang omkring i idrottshallen och slogs på tjockmattorna. En tävling var riktigt skoj, skulle bli inlindad i toapapper och springa en kort sträcka, sedan kleta fast godisbilar i på en lagkompis ansikte och till slut ta på sig ett par tunna strumpbyxor och löpa. Killarna vann faktiskt men vi fick stilpoäng för nästan hela strumpisar.

Den dagens citat:
- Åh fan jag skulle få dyslexi av den där lampan!
- Dyslexi? Du menar epilepsi?
- Ja! Men det är ju typ samma sak.
2010-09-12 @ 12:43:40 Permalink Everyday stuff Kommentarer (3) Trackbacks ()


Svampkatalog

Kvällen har tillbringats hos mig gamla polare Josefin på andra sidan älven. Vi hade inte träffats på minst ett halvår så vi hade en hel del att ta igen. Tjejsnack is the shiet.
Skulle egentligen skriva ut en sida om någon kändis men det gick ju åt helvete för det var inge bläck i skrivarn. Men nu ska jag inte svära, jag ska sova.

Dagens citat:
- Jag hade aldrig hört talas om Moneybrother före trästocks..
- Vah? Har du bott under en sten elr?Imorrn blir det media och fönsterputsning :)

2010-09-06 @ 22:42:28 Permalink Everyday stuff Kommentarer (0) Trackbacks ()


I användarminnet

 Mitt jullov!

På julafton var vi hemma,då var pappa jultomte.

Det hördes på rösten.jag fick väldigt mycket!

Det bästa var nog:Prutt-kudden!

Den fick jag av pappa!

På nyårsafton var vi hos min moster Majvor.

Lina var mest med deras katt My,en av Mys

kattungar också!Jag var mest med katterna

och kylskopmagenterna,du vetsona som blir

knasiga meningar!

Denna skrev jag den 22 januari 2004 när jag då gick i fyran. Är man man cool elr är man cool?

2010-09-06 @ 15:15:46 Permalink Everyday stuff Kommentarer (1) Trackbacks ()


PowerPoint

Datakunskapen ska just börja och jag har skickat in läxan! Respekt. Fastän jag prioriterade helt fel igårkväll (skypade med Elina och Rebecka, redigerade bilder som jag inte alls skulle lägga ut klockan tio på kvällen, facebookade och bloggade) så blev jag färdig. Var första gången jag skypade igår och det var underbart! Kunna sitta och jobba med datakunskapen och babbla samtidigt. :) Kom dock några svordomsramsor från min mikrofon när datorn laggade men.
Nu ska jag vara koncentrerad.


2010-09-06 @ 14:29:23 Permalink Everyday stuff Kommentarer (0) Trackbacks ()


Utomhusbröllop vill jag också ha!

Bröllopet var så himla fint! Min kusin har nog aldrig varit snyggare och dom såg så förälskade ut. Vigseln var utomhus där det vandrade omkring höns och skrikande barn. Grisar och kor fanns i närheten och det serverades alkoholfria drinkar en dit bort. Efter att två "JA" uttalats blev det riskastning och kramkö.
Blev verkligen sugen på att gifta mig. :)

När de nygifta skulle posa för kamerorna fanns det såpbubblor tillgängliga för att göra bilderna ännu finare. Och det uppdraget åtog vi småbarn åt oss rätt fort.

- Barn, blås inte på brudparet. Försök blåsa framför ist.
- Oj, jag siktade på dom..^Svettigt ris

4/7 2010! ♥
2010-09-05 @ 22:06:37 Permalink Everyday stuff Kommentarer (3) Trackbacks ()


Bröllop på g

Befinner mig i Pite just nu för min kusse ska gifta sig nu klockan fyra. Köpte ett grymt snyggt svart fodral i Sthlm som jag har med mig men jag fick nyss veta att vigseln är utomhus. Kommer bli ännu mer förkyld.
Efteråt blir det kusinmys och tacos i mängder. Har lärt mig ett nytt ord som passar kvällen, "FLÅD", som betyder ungefär att trycka en massa slisk. Att tjocka sig som Becka hade sagt. ;)

- Vem hejar du på Sanna? Reinfeldt eller Mona Sahlin?
- Eeh, jag är neutral. Jag bryr mig inte.
- Men va? Det är ju den som vinner kommer ju bestämma allt i Sverige!! Det är ju ditt land!
- .....

Min lillkusin skällde ut mig.

2010-09-04 @ 14:05:36 Permalink Everyday stuff Kommentarer (3) Trackbacks ()


Läkarbesök

Var till läkarn igår efter skolan och det var väldigt obekvämt. Han frågade en massa frågor som hur länge jag har haft problem och varför jag hade knästöd på matchen. Sedan fick jag ta av mig jeansen och lägga mig ner på en bår. Hade dessutom glömt att jag skulle dit så jag hade såklart chockrosa spetstrosor på mig.. Låg där och slet i mitt linne medan han bröt höger knät i olika vinklar. Sedan fick jag vända på mig och blotta hela rumpan, myspys. Längtar inte till gynekologen säger jag bara.
Eftersom knät "klickade" så har han skickat en remiss till ortopeden så jag ska röntgas. Han misstänker att det "MENISKEN" som det är fel på. Den sitter just under knäskålen och är ivägen. Jag fick numret till en sjukgymnast men han gav mig ändå fotbollsförbud i en månad! Gråter.
2010-09-03 @ 19:28:35 Permalink Everyday stuff Kommentarer (1) Trackbacks ()


Coola_brudar_94_SPMJ1

Här kommer några underbara pics!^Fixade min blick till perfektion tsm med fina tjejer

2010-09-03 @ 19:25:25 Permalink Everyday stuff Kommentarer (2) Trackbacks ()


SPMJ1

Tog med mig systemen igår på min födelsedag och alla blev helt galna när jag plockade fram den. Blev en hel del galna kort.^Hahaha spana höger! ;D

Vad säger ni brudar, ska jag lägga ut dom eller spara till vår blogg? :D
2010-09-01 @ 16:29:05 Permalink Everyday stuff Kommentarer (5) Trackbacks ()


RSS 2.0