Pdol

Galet bra! Hade tänkt skriva långa inlägg efter varje festival men det har inte blivit av. Datorn är bland det sista nu för tin. Långa inlägg och kort som måste redigeras är lite av ett hjärnspöke. Jag mår dåligt av min blogg. Cool tjej. Oj nu kom jag av mig. Tillbaka till pdol.
Awesome kväll! Jag och Hanna dumpade ögonfransböjare och tandborstar hos min kusse och rusade till centrum. Glömde ena skon i bilen och väktaren i insläppet bad att få känna på min rygg, ok. Maggio var vår egentliga anledning och det var så värt. Varför så vacker, varför så talangfull och VARFÖR BLIR JAG GALEN AV HENNES MUSIK?!?!? Dansade hela konserten och kunde varenda rad. Vi hade de bästa platserna, långt fram och precis framför en rad väktare som bildade en mur mellan alla galna. Detta gjorde att vi fick mer luft än de flesta andra och kunde vifta på tårna. En kille armbågade mig och erbjöd mig en sup som kompensation. Men jag avböjde.
Danstältet är en genialisk (okej jag vet jag är sen, men detta var mitt första år på pdol) idé!! Ett tält och en massa partymusik. Nog för att alla bara hånglar men alla är så taggade.
Kunde mer av The Arks låtar än Hanna och fick åka gratis karusell. Tappade vår langos på asfalten och dinglade med benen från ett målat däck. Sprang omkring på ett tak och en brud spydde precis vid min väska. Mys!
Kan avsluta med att jag skrek bort min röst i lördags och att jag vill dö i ett folkhav. Helt allvarligt.
2011-08-03 @ 00:48:11 Everyday stuff Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0